Понеделник, 22 август – Желани интелектуални предизвикателства Днес ъгълът между орбитите

...
Понеделник, 22 август – Желани интелектуални предизвикателства Днес ъгълът между орбитите
Коментари Харесай

Понеделник, 22 август – Желани интелектуални предизвикателства

Понеделник, 22 август – Желани интелектуални предизвикателств а

 

Днес ъгълът сред орбитите на Меркурий и Плутон е 120 градуса. Това ще се ускори желанието ви да се впуснете в оправянето с разнообразни интелектуални провокации. Някои от тях могат да бъдат свързани с решение на комплицирани проблеми, други – с измисляне на остроумни смешки.

Това събитие се дължи на обстоятелството, че Меркурий и Плутон въздействат позитивно на проницателното мислене и на аргументацията.

За представителите на обособените зодии е добре да извърнат внимание на следните особености:

Овни , през днешния ден ще бъдете по-критични към работата си. След като в последно време бяхте привикнали, че всичко, което вършиме, се утвърждава от шефа ви, в този момент ще бъдете като попарени – ще би трябвало да работите доста по-ефективно от различен път, в случай че желаете да избегнете съществени загуби за компанията си.

Телци , през днешния ден не е целесъобразно да споделяте фантазиите си с други хора. За работата си говорете единствено с сътрудниците си, за персоналните неща – единствено с най-близките си.

Близнаци , през днешния ден звездите не ви предлагат да придавате изключително значение на думите на вашите сътрудници, изключително в случай че те се пробват преднамерено да ви обиден и уязвят. Абстрахирайте се от тях и се фокусирайте върху работата си.

Раци , през днешния ден се погрижете за здравето си. Само в случай че сте в добра форма, в случай че се чувствате добре, ще можете да проведете значимите бизнес договаряния, които ви чакат тази седмица.

Лъвове , заредете се с положително въодушевление – посрещайте клиентите си с усмивка. В случай че си имате работа с гневни клиенти, направете нужното да им помогнете, а в случай че не съумеете да се справите с нервността им, разкажете им анекдот или поучителна история.

Деви , през днешния ден, каквото и да предприемете, ще имате триумф във всички сфери. Така че използвайте този късмет и се заемете с най-трудните провокации.

Везни , през днешния ден ще пробивате всевъзможни стени с помощта на своята упоритост. Само в връзките си с значими бизнес сътрудници не бъдете толкоз напористи - единствено с тактичност и самообладание ще съумеете да постигнете мечтаните покупко-продажби.

Скорпиони , през днешния ден няма да можете да избегнете неприятни диалози с началника си. Бъдете откровени с него, само че никога не допускайте персонални благосклонности да повлияят на работата ви.

Стрелци , през днешния ден е уместно време да планирате почивката си, в случай че до момента не сте го създали. Точно през днешния ден не се смятайте за незаменими - и без вас ще се оправят, а за вас е извънредно значимо да си починете и да промените ситуацията.

Козирози , през днешния ден триумфът ви зависи от умеенето ви да изслушвате другите. Само по този начин ще намерите излаз от извънредно заплетена обстановка.

Водолеи , през днешния ден ще се опитат да ви въвлекат в противен търговски спор. Твърдо се придържайте към правилата си и към дълготрайните тактики на компанията си.

Риби , избягвайте комплицираните договаряния през днешния ден. Те освен ще объркат ритъма ви на работа, само че и ще усилят проблемите ви в компанията.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР